Încep lucrările de reabilitare și pe proiectul aferent coridorului estic. Traficul rutier va fi restricționat pe strada Aleea Plantelor

Încep lucrările de reabilitare și pe proiectul aferent coridorului estic. Traficul rutier va fi restricționat pe strada Aleea Plantelor

Începând de luni, 14 noiembrie 2022, constructorul demarează lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor incluse în proiectul de mobilitate urbană estic al municipiului Giurgiu.
Astfel, strada Aleea Plantelor va fi închisă etapizat, începând de luni 14 noiembrie și până vineri 18 noiembrie, timp în care va fi efectuată frezarea pe benzi, până la instalarea semnelor de dirijare a traficului greu, circulația efectuându-se concomitent, iar odată cu începerea excavațiilor tronsonul să fie închis în totalitate.
Lucrările ce vor fi efectuate pe tronsonul intersecția cu șoseaua Portului până la strada Aleea Plantelor impun restricționarea traficului rutier și pe străzile Episcopiei și Panait Cerna către strada Aleea Plantelor.
Varianta ocolitoare va fi următoarea :
Str. Unirii – b-dul Mihai Viteazu – b-dul I. C. Brătianu – b-dul 1907 (tronson Fabrica de pâine – șos. Sloboziei) – str. Voestalpine.
Primăria municipiului Giurgiu își cere scuze pentru disconfortul creat cu mențiunea că este o perioadă temporară până la finalizarea lucrărilor, de ale căror rezultate se va bucura întreaga comunitate.

Ultima modificare: 11.11.2022 – 20:14 de către Administrator

Anteriorul Excelența Sa, Doamna Adelheid Folie, Ambasadorul Republicii Austria în România a sosit astăzi, la Giurgiu, pentru o întrevedere cu domnul primar Adrian Anghelescu.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.